Titan Gel. Уголемяване на пениса и трайна ерекция само за 2 седмици

мъжката власт!

Размерът няма значение? Това е лъжа! Това изказване е измислено, за да помогне на почти половината от всички мъже да се отърват от комплекса си за малоценност. Всъщност да задоволиш жена с малък пенис е доста трудно. Най-силните и пълноценни оргазми при жените са възможни с мъже, които имат големи и твърди пениси, дълги между 15-25 см.

Статистически 50% от мъжете са прекалено заети с размера на пениса си. Ако размерът е под нормата, това може да причини проблеми в половия живот. Освен това може да доведе до липса на самоувереност, което от своя страна може да повлияе отрицателно на уменията за общуване и кариерата на мъжа.

Доскоро се смяташе, че размерът на пениса се предопределя от генетичния фон на човека, което означава, че това, което е дадено на човека от Майката Природа, ще остане с него завинаги, освен ако не се промени по хирургичен път. Едва в началото на 21 век учените успяха да разработят метод за уголемяване на пениса, който не включва операция. Това е кремът Titan Gel.

Описание на лекарството

Titan Gel е лекарство за физиологично уголемяване на пениса и усилване на ерекцията.

Заради действието на Titan Gel, пенисът расте не само на дължина, но и на ширина. Освен това лекарството успешно лекува еректилната дисфункция и подобрява чувствителността на пениса.

Как работи Titan Gel?

Еластичността на пещеристите тела на пениса е ключов фактор за размера на пениса. Колкото по-широки и еластични са пещеристите тела, толкова по-дълъг е пенисът и по-силни са усещанията по време на полов акт.

Като проникват дълбоко в стените на пещеристите тела, съставките на Titan Gel подобряват еластичността и ги правят няколко пъти по-широки, отколкото когато пенисът нормално е еректирал. В резултат на това пенисът увеличава размера си. С времето максималният му възможен размер става постоянен и остава така в продължение на много години.

Съдържание на Titan Gel

 • Titan Gel

  Екстракт от магарешки бодил. Той подобрява кръвообращението и стимулира производството на тестостерон. Освен това той улеснява естественото и безопасно уголемяване на пениса;

 • Екстракт от перуанска мака. Той стимулира функционирането на простатата и увеличава броя на активните сперматозоиди. Съдържа здравословни витамини и микроелементи, жизненоважни за здравето на мъжа и необходими на неговото тяло;
 • Екстракт от лишей. Той отпуска гладката мускулатура на пениса, подобрява кръвоснабдяването на пещеристите тела и тяхната еластичност. Освен това той улеснява максимално разтягане на пещеристите тела;
 • Екстракт от епимедиум. Той има свойството да разширява кръвоносните съдове, подобрява ерекцията и предотвратява проблемите с потентността. Освен това стимулира производството на серотонин, тестостерон и норадреналин – хормоните, отговарящи за сексуалното здраве на мъжете;
 • Допълнителни съставки, които улесняват максимално дълбокото проникване на компонентите в пениса.

Начин на употреба

Според отзивите на клиентите, 50% от успеха се дължи на правилното използване на Titan Gel.

След като купите Titan Gel от онлайн магазин и преди да го използвате за първи път, трябва да се тествате за алергии. Поставете малко количество от крема на лакътя си и изчакайте 30 минути. Ако през това време не усетите парене, сърбеж, дразнене и други неприятни симптоми, може да използвате Titan Gel спокойно.

 • Измийте пениса си старателно и го избършете с кърпа;
 • Достигнете ерекция. Това е задължително!
 • Поставете малко количество от крема върху основата на пениса;
 • Нанесете крема по цялата повърхност на пениса с леки масажни движения, от основата към главичката;
 • Втривайте Titan Gel 10-15 минути или повече, докато попие напълно;
 • Ако може, правете секс веднага след нанасянето на крема.

Повтаряйте процедурата веднъж на ден. Препоръчително е да го правите през нощта.

Ефективност на Titan Gel

Седмица 1. Подобряване на ерекцията. Повишена чувствителност на пениса. Еякулацията настъпва по-късно от обикновено;

Седмица 2. Ерекцията става по-стабилна и продължителна. През първите две седмици пенисът расте средно с 2,5 см на дължина и ширина;

Седмица 3. Не само размерът, но и формата на пениса се променя, като става анатомично правилна. Качеството на секса се подобрява със 70%. Усещанията стават по-дълбоки, а оргазмът – по-силен.

Седмица 4. Пенисът пораства с 5-7 см максимум. Шансът за еректилна дисфункция е сведен до нула.

Противопоказания

 • Индивидуална непоносимост към компонентите;
 • Възпаление на лигавиците (включително тези на партньора ви).

Моля, имайте предвид, че Titan Gel НЕ Е КОНТРАЦЕПТИВ И НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ БОЛЕСТИ, ПРЕДАВАНИ ПО ПОЛОВ ПЪТ.

Titan Gel може да се използва заедно с презервативи и лубриканти.

преди и след: ефектът

Къде може да купите Titan Gel?

Може да купите Titan Gel САМО на официалния сайт на производителя. Защо това лекарство не се продава по магазините и на други сайтове? Не се продава там заради големия риск от фалшификати, които може да се появят на пазара.

Истинският Titan Gel, продаван с 50% отстъпка може да се купи само ТУК“. Закупуването на Titan Gel от друг продавач не само може да навреди на бюджета ви, но може да е опасно за вашето здраве. Истината е, че фалшивите продукти може да се произвеждат с непроверени съставки, включително опасни вещества (алергени и канцерогени).

Как може да поръчате Titan Gel?

– Кликнете на този линк;

– Попълнете формуляра;

– Изчакайте обаждане от продавач. Посочете начините за доставка и плащане, ако е необходимо;

-Получете доставката навреме. Titan Gel се доставя в специална опаковка, като се запазва конфиденциалността, гарантирана от производителя и търговеца.

Titan Gel е единственият ИСТИНСКИ метод за уголемяване на пениса с 5-7 см за забележително кратко време.

Препоръчваме го!

Titan Gel. Уголемяване на пениса и трайна ерекция само за 2 седмици
3.6 (71.11%) 9 votes

Leave A Reply

Your email address will not be published.