Rhino Correct – алтернатива на пластичната хирургия

Rhino Correct – специална шина за промяна на формата и моста на носа. Ако ви е страх от операция, но не харесвате формата на носа си и искате да я поправите, това е най-добрият начин да го направите. Тя ще ви помогне да промените формата на носа си за кратко време, без болка и вреда на здравето.

Rhino Correct

Предимствата на Rhino Correct

Rhino Correct е известно устройство, широко използвано по света. Когато използвате шината, няма да изпитвате болка. Това е още един силен аргумент срещу пластичната операция – процедура, която отнема много време и пари.

Действието на Rhino Correct.

С това просто устройство можете да промените несъвършенствата във формата на носа, а именно да:

  • Намалите дължината;
  • Повдигнете върха;
  • Премахнете гърбицата на моста на носа;
  • Възстановите симетрията;
  • Направите върха и ноздрите по-тесни.

Клипсът Rhino Correct е направен от ортогел, който не съдържа никакви вреди вещества, а помага да се постигне желаната форма на носа.

Ако формата на носа ви е неправилна или мостът на носа е изкривен заради травма, Rhino Correct ще поправи това за няколко месеца. Клипсът също така ще ви помогне, ако искате да повдигнете върха на носа си или да възстановите симетрията му.

Имайте предвид, че корекцията с клипс може да се направи у дома, той не причинява дискомфорт, а в същото време това е най-ефективното средство.

преди и след

Как да използваме Rhino Correct

Устройството за коригиране на носа Rhino Correct не трябва да се носи 24 часа на ден. За да коригирате носа и моста на носа, просто поставяйте шината в удобно за вас време, 3-5 пъти седмично за няколко часа, в продължение на 2-4 месеца. Това ще е достатъчно за желаната промяна на формата на хрущялната тъкан и никой няма да ви сочи с пръст в училище или в работата. Ще сте по-уверени и ще се наслаждавате на живота. Съгласете се, че да носите шината Rhino correct на носа си е много по-лесно, отколкото да плащате луди пари за пластична операция и да понасяте болката след това. След като използвате Rhino correct, ще оставите отличен коментар за това устройство!

купувам rhino correct

Rhino Correct – алтернатива на пластичната хирургия
4 (80%) 3 votes

Leave A Reply

Your email address will not be published.