Nikotinoff: капки против никотинова зависимост

Nikotinoff: да се отърве от лошия навик

Казват, че една капка никотин може да убие кон. А за влиянието върху човека дори да не говорим. Но този факт не спира пушачите. Почти половината от населението на света активно използва тютюн във всичките му форми: цигари, пури, наргиле, емфие, смеси за дъвчене и т.н. Малко хора се страхуват от последиците като лошо здраве и ранна смърт. Дори фактът, че 10 на 100 активни пушачи умират от рак, не спират пушачите да загасят цигарата и да обърнат внимание на собственото си здраве.

Животът на един пушач не може да се нарече приятен. Според статистиката, 97 от 100 пушачи най-малко веднъж в живота си се опитват да се откажат от вредния навик. И едва 4% успяват да се откажат от пушенето веднъж и завинаги. Силната воля в този случай не е най-добрият помощник.

Различни дъвки, лепенки и хапчета “работят” само поради ефекта на самовнушение.

За щастие, съвременната фармакология все пак разработи ефективно средство за отказ от тютюнопушене. Това са капките Nikotinoff, които блокират желанието за тютюн.

Какви са тези капки? Наистина ли помагат бързо и завинаги да се откажем от пушенето? Колко струват и къде се продават? Отговорите на всички тези въпроси ще откриете в тази статия.

Състав и ефективност на капките Nikotinoff

Основната съставка на капките са сапонини. Това е растително вещество, което блокира рецепторите в мозъка, отговарящи за удоволствието от цигарите. Сапонините индуцират мозъка да реагира отрицателно на никотин. В резултат на систематично използване на капките Nikotinoff против тютюнопушене човек постепенно започва да изпитва отвръщение към цигарите и тютюневия дим. Желанието за пушене изчезва и не се връща – дори след много години след приема на Nikotinoff.

Също така в състава на Nikotinoff влизат витамини и билкови екстракти, които компенсират щетите, причинени от тютюнопушенето. В резултат на това след 2 седмици на антиникотинова терапия цвета и състоянието на кожата се възстановяват, кашлицата изчезва, изчезват лошото самочуствие, лошия дъх, пожълтяването на пръстите на ръцете, нервността, раздразнителността и други симптоми на зависимост от тютюна.

Ефективност на капките Nikotinoff

Тютюнопушенето се смята за вреден, но достатъчно невинен навик. Уж не пречи на живота, а ако решим, бързо ще откажем цигарите.

Nikotinoff

Лекарите не смятат така. Те са склонни да сравняват тютюневата зависимост с тази на хероина. Жаждата за цигари е толкова силна, колкото към наркотици. Опитайте се да оставите заклет пушач без цигари и възможност да си ги купи, и вижте сами!

И ако първите цигари минават за организма без следа, то заклетия пушач прилича на класически наркоман. Колкото повече човек пуши, толкова по-трудно му е да се откаже. Никотинът навлиза в мозъка в рамките на 10 минути след първото всмукване. Това е доста по-бързо, отколкото действието на друг наркотик. Пушачите страдат от кашлица, безсъние, пушенето увеличава риска от рак. Заради хронични заболявания, причинени от тютюнопушенето, пушачите имат лоша коса, зъби и нокти, и кожата губи младежки вид и свежест. Пушачите са по-податливи на сезонни настинки и хронични заболявания.

Опитите да се откажем от цигарите причиняват най-тежките мъчения – както на физическо, така и на психологическо ниво.

Основната тайна на капките Nikotinoff се крие в това, че те не само премахват желанието за пушене, но и лекуват организма, засегнат от никотин. Работата на вътрешните органи постепенно се нормализира, зъбите стават по-бели, кожата по-чиста, косата гъста. След няколко седмици трудно ще отличите бивш пушач от непушач.

Ефективността на капките Nikotinoff е потвърдена не само със сертификати, но също така и благодарение на последните скандални събития. Преди няколко месеца, голяма тютюнева компания осъди производителите на Nikotinoff, защото заради тях печалбата на компанията падна с 40% .

Ефект на продукта

 1. Потиска желанието за пушене.
 2. Изчиства никотина и други вредни вещества в тютюневия дим от тялото.
 3. Премахва не само физическата, но и психологическата зависимост.
 4. Не увеличава теглото – най-често срещано усложнение при бивши пушачи след отказване от никотина.
 5. Премахва желанието за пушене по време на приема на алкохол.
пушенето забранено

Къде да купя капките Nikotinoff?

Капките Nikotinoff са нов продукт на фармацевтичния пазар. В аптеките продукта все още не се продава.

Но вие можете да си поръчате капките Nikotinoff от официалния сайт на производителя на продукта. По този начин ще получите 100% истински ефикасен продукт с високо качество.

Защо е по-добре да си купите капките само от официалния сайт? Много онлайн магазини предлагат по-евтини аналози на капките Nikotinoff. Основно това са фалшиви лекарства, които няма да имат никаква полза за вашия организъм.

Бъдете разумни! Купувайте продукти за здравето само от оторизираните доставчици!

Nikotinoff: капки против никотинова зависимост
3.6 (71.76%) 17 votes

8 Comments

 1. Стас says

  На Запад отдавна, използват този метод, доста успешно. До нас, както винаги всичко идва със закъснение…

 2. Виктор says

  Направо подарък, капките са супер, а най-важното – просто ми е леко. Очаквам втората заявка, вече я поръчах.

 3. Виталий Менченко says

  Купих ги – харесаха ми! Изхвърлих всички цигари – най-накрая мога да дишам свободно.

 4. Олга says

  Знаете ли дали Nikotinoff може да се използва от бременни жени? Не мога да откажа цигарите! Наистина трябва да го направя!

 5. Гергана says

  Олга, да може! Няма да ти навреди повече от пушенето. Определено трябва да ги откажеш.

 6. Марина says

  Това е страхотен продукт! Не заема много място, удобен е за носене в чантата. Така не е нужно да се притеснявате, че ще запалите цигара на някое парти.

 7. Женя says

  Знам колко бързо човек може да се пристрасти към никотина. Половин години си споделях цигари с една приятелка в университета. В крайна сметка спрях да пуша, а тя все още е пристрастена (оттогава минаха 8 години). Трябва да ѝ кажа за Nikotinoff.

 8. Олег says

  Мразя, когато жените пушат! Отвратително е!

Leave A Reply

Your email address will not be published.