EyesCover – маска за очи с двойно действие

Нашата кожа първа реагира на начина на живот, стреса и тревогите. Всичко, което се случва с нас, първо засяга лицето. Това важи с още по-голяма сила за кожата около очите: тя е изключително чувствителна към вредното въздействие на околната среда и незабавно реагира на всички промени. Точно кожата около очите е тази, което показва първа признаците на умора и пренапрежение: бръчки, сухота и подуване. Тази област на лицето се нуждае от специални грижи – всекидневна релаксация и хидратация. Точно с тази цел е разработена универсалната гел маска за очи EyesCover.

на здравето на очите си

С нейна помощ обичайната грижа за кожата около очите се превръща в удоволствие. Създателите на EyesCover са успели да разработят високо ефективен продукт, затова ефектът от употребата се забелязва дори и след кратък контакт с проблемната зона.

Кожата изглежда отпочинала след 10-15 минути под маската EyesCover. Свежестта на кожата кара лицето да изглежда значително по-младо и по-привлекателно.

Благодарение на новаторската маска за очи EyesCover бръчките, отоците и тъмните кръгове под очите вече не са проблем. Действието ѝ е насочено към подобряване на кръвната циркулация и релаксация на мускулите. Освен това маската е безкрайно полезна за облекчаване на умората и зачервяването на очите.

Ползи от гел маската EyesCover

Специалната структура на гела, изпълващ маската, позволява нейните свойства да се съхраняват дълго време, дори и при активна употреба. Гелът в маската не губи еластичността си след многократна употреба и не замръзва, а идеално се нагажда към анатомичните особености на лицето ви, постигайки максимален контакт с кожата.

Маската може да се използва като гореща, така и студена (в зависимост от това какъв резултат искате да получите).

Студената гел маска EyesCover:

 • облекчава подпухналостта,
 • премахва торбичките под очите;

  EyesCover
 • намалява тъмните кръгове и потъмняването,
 • тонизира и изглажда кожата в зоната на очите;
 • помага ви да се събудите;
 • връща усещането за бодрост.

Топла гел маска EyesCover:

 • Премахва тъмните кръгове,
 • премахва спазъма на мускулите,
 • облекчава синдрома на болката,
 • изпълнява функцията на горещ компрес;
 • отпуска;
 • помага да се настроите за сън.

В зависимост от приложението ефектът на EyesCover е различен, но резултатът винаги е изключителен.

купувам EyesCover

Как се използва EyesCover

Със студената маска EyesCover най-добър резултат се постига като я държите само 10-15 минути. За да достигне нужната температура, я оставете в хладилника за 30 минути. За по-удобно можете да съхранявате маската EyesCover в хладилника. Студената маска е подходяща за хора, предразположени към подуване на очите. Тонизиращото и стягащото действие на студената маска EyesCover помага за бързото премахване на тъмните кръгове и торбичките под очите. Това е изключително важно за съвременните хора, чийто ритъм на живот не им дава достатъчно време за почивка на очите. EyesCover ще се превърне във вълшебство за вас, независимо от вашата възраст, пол или професия.

Горещата маска се приготвя като потопите маската EyesCover за няколко минути в съд с топла чиста вода (но не вряла!) Желателно е да постоите 10-15 минути с нея. Това е напълно достатъчно, за да се почувствате релаксиращия ефект на EyesCover.

Гел маската EyesCover е отличен заместител на закриващата козметика

След като премахнете козметичните недостатъци с помощта на EyesCover, няма да се налага да харчите пари за друга козметика. Не е тайна, че дори най-добрите продукти от този вид не позволяват на кожата да диша правилно и са една от причините за нейното бързо повяхване. EyesCover ще ви помогне не само да спестите от излишна козметика, но ще си спестите и вредното ѝ влияние върху кожата. Маската EyesCover е подходяща не само за жени, но също така и за мъже: За всички, за които е важно да изглеждат перфектно всеки ден.

В 21 век много хора на всякаква възраст прекарват много време пред монитора. Известно е, че от тази дейност очите много се изморяват. Маската EyesCover идеално се бори с умората на очите след продължителна работа с компютър.

Можете да носите маската навсякъде, където отивате. Често се налага бързо да се приготвите, без да имате време да махате и слагате наново грима (например, на работа). Маската EyesCover може да се използва дори и с грим, защото тя не отделя никакви течности, които да повлияят на външния вид.

При все високата ѝ ефективност цената на EyesCover остава достъпна за всички.

УДОБНА ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО И ГРИЖИТЕ

Принцип на работа на EyesCover

Често първите симптоми на промените, свързани с възрастта, се забелязват и при много млади хора. Дори на 25 години колагена в кожата намалява, появяват се бръчки и допринасят за така наречения “пачи крак”. EyesCover няма да насити кожата с хранителни вещества, защото тя е напълно херметична и не отделя никакви течности при употреба. Ползата от употребата ѝ се изразява с релаксиращото и тонизиращо действие (в зависимост от това дали използвате маската гореща или студена).

Можете да съчетавате употребата на маската EyesCover с грижата за кожата около очите. Отличен избор е ежедневното почистване и овлажняване с качествена козметика. Горещата маска EyesCover може да се използва след нанасяне на нощен крем преди лягане: засиленото кръвообращение способства за бързото усвояване на хранителните вещества, съдържащи се в крема.

Горещата маска е подходяща при главоболие и също служи като компрес при инфекции на синусите – незаменим помощник при настинки.

Можете да купите EyesCover само от официалния сайт като въведете данните за доставка. За точната цена и условия на доставката с вас ще се свърже оператор.

Запазете красотата на очите си с помощта на EyesCover!

купувам EyesCover

EyesCover – маска за очи с двойно действие
3.3 (66.67%) 3 votes

Leave A Reply

Your email address will not be published.