Dental White Strips. Избелване на зъбите без проблеми

Не е тайна, че снежнобялата усмивка е прекрасна и привлекателна. Освен това модата на белите зъби е добре залегнала и сред различни знаменитости: актьори, политици и обществени фигури. Много хора смятат, че този ефект не може да се постигне без сериозни разходи. Но в действителност сияйно бялата усмивка изобщо не е лукс. Благодарение на Dental White Strips красивите бели зъби са достъпни за всеки.

бяла усмивка с Dental White

Най-голямо влияние върху цвета на зъбите ви има генетическата предразположеност. Според скалата Vita има човешките зъби могат да бъдат в 16 нюанса и всички от тях се считат за нормално оцветяване. Освен това най-здравите зъби не са белите, а тези с жълтеникаво кафяв оттенък.

Цветът на вашата усмивка зависи до голяма степен и от кулинарните предпочитания и начина ви на живот. Зъбите потъмняват от пушене и от определени храни. В това число:

  • кафе;
  • червено вино;
  • черен чай; безалкохолни напитки (особено оцветени);
  • сокове, тъмни и светли на цвят;
  • соев сос;
  • шоколад;
  • ярки зеленчуци и плодове (боровинки, череши, червено цвекло);

Няма значение каква точно е причината за тъмния цвят на вашите зъби. Можете да използвате Dental White Strips за избелване на зъбния емайл независимо дали оцветяването е в следствие на генетическа предразположеност или на храни и напитки.

купувам Dental White Strips

Безопасността на Dental White Strips

Лентите са абсолютно безвредни за зъбите. Най-важното нещо е стриктното спазване на инструкциите за употреба.

Избелването на зъбите с помощта на Dental White Strips трябва да се извършва само при липса на заболявания в устата. Преди да се заемете с избелването на зъбите, трябва да се погрижите за кариесите, пулпита и други стоматологични заболявания.

Dental White Strips

Dental White Strips съдържа разтвор на водороден прекис, който също се използва от професионалистите при избелване на зъбите. Единствената разлика е в концентрацията му.

По време на избелване на зъбите при зъболекар хората често изпитват дискомфорт. Сред най-честите оплаквания е временната свръхчувствителност на зъбите към студени или горещи субстанции.

Това е нормално, тъй като за професионалното избелване обикновено се използва концентриран разтвор на водороден прекис. Пациентите често изпитват болки в зъбите в продължение на няколко дни.

Разтворът, който се използва в стоматологията е много по-концентриран от този съдържащ се в Dental White Strips. Според коментарите на купувачите лентите имат по-меко въздействие, може би защото продължава по-дълго във времето. Избелването на зъбите в домашни условия продължава няколко дена.

Следователно при избелването на зъбите с помощта на системата Dental White Strips се допуска, че е възможно известно повишаване на чувствителността на зъбите, но то не представлява опасност за здравето им.

купувам Dental White Strips

Принципът на работа на Dental White Strips

Под въздействието на водородния прекис оцветеният дентин (именно дентинът е тази част на зъба, която се оцветява, а емайлът сам по себе си е прозрачен) възвръща нормалния си цвят и структура. Избелващият ефект се постига от разликата в отразяването на светлината от дентина.

Видими резултати се появяват след най-малко 2-3 дни използването на Dental White Strips. Пълноценният и дълготраен избелващ ефект, който продължава до 12 месеца, се постига за 14 дни.

За да се постигне оптимален ефект, трябва да използвате лентите два пъти на ден в продължение на 30 минути. Не се препоръчва да миете зъбите непосредствено преди прилагането на лентите за избелване. Продължителността на употреба не трябва да надвишава 30 минути. Не оставяйте лентите Dental White Strips на зъбите докато спите и недейте да пушите с лентите.

Много хора се чудят дали е изгодно да използват Dental White Strips. Цената на този продукт го прави достъпен за повечето хора. Няма да плащате за посещение при зъболекар, защото ще си купите продукт, който директно можете да използвате в домашни условия.

Dental White Strips са предназначени за избелване на естествени зъби и не са подходящи за протези, пломби или корони. Да не се използват от деца под 16 години.

 

Резултати от употребата на Dental White Strips

резултат на използването на Dental White

Белите зъби значително повишават самочувствието и увеличават самочувствието. Тук голяма роля играе и психологията: усмихнатият човек изглежда по-привлекателен за другите, а хората, които са уверени в красотата на своята усмивка, я показват по-често. Следователно като допринесете за красотата на вашата усмивка същевременно работите и за повишаване на своята привлекателност. Хората, които не се притесняват да се усмихват широко, много по-лесно се вписват в компанията на други и постигат по-големи успехи. Доказано е, че за назначаването на работа огромна роля играе външният вид на човека. Това включва чиста коса, елегантни дрехи и, разбира се, добре поддържани зъби.

Струва си да отбележим, че много хора се притесняват да ходят на зъболекар. И ако за лечението на зъбите успяват да съберат куража да отидат в „ужасния кабинет“, то за естетически процедури като избелването на зъбите, изобщо не могат да съберат сили. В този случай лентите са идеалният изход от положението. С помощта на Dental White Strips ще успеете да постигнете избелващ ефект по най-лесния и удобен начин, и то напълно безболезнено. Подарете си красива усмивка.

 

купувам Dental White Strips

Dental White Strips. Избелване на зъбите без проблеми
Rate this post

Leave A Reply

Your email address will not be published.