Спрей за крака Fresh Fingers Чистота. Самочувствие. Комфорт.

Срамувате ли се да се събувате у непознати? Чорапите, дори и да са от естествени материали, бързо се вмирисват? Вие може би сте забелязали, че имате гъбички по краката? Ако казаното по-горе не е в резултат на лоша лична хигиена, то имате много сериозен проблем.

здрави крака до 100% ефект

Прекомерното изпотяване или хиперхидрозата причинява ежедневно неудобство за много хора. Най-неприятните й прояви включват:

 • Лоша миризма.
 • Влажност.
 • Развитието на гъбични заболявания.

Гъбичната инфекция е много опасна. Освен това нейните проявления могат да съсипят живота ви.

Независимо от пола, възрастта и социалния статус хората със смрадливи крака предизвикват чувство на отвращение у другите, въпреки че нямат вина за тази миризма. Това явление е често срещано, затова производителите на козметика редовно разработват разнообразни методи за справяне с неприятната миризма. В момента един от най-ефективните дезодоранти за крака е Fresh Fingers. Този модерен продукт е създаден специално за борба с прекомерното изпотяване и негативните му последици.

Как действа Fresh Fingers

Обратната връзка от клиентите, които вече лично са изпробвали Fresh Fingers, е достатъчно показателна за ефективността на продукта. Тайната на действието му, разбира се, се крие в състава му. Fresh Fingers съдържа:

 • Клотримазол. Това е антимикотичен препарат с потвърдено висока ефективност. Премахва огнището на кожните лезии и предотвратява по-нататъшно разпространение на инфекцията.
 • Екстракт от мед. Пчелният мед е естествен антисептик. Потиска активността на бактериите и елиминира неприятна миризма. Естествени ароматизанти.
 • Витамин В комплекс. Заздравява кожата, укрепва имунната система, повишава устойчивостта към бактерии, нормализира метаболизма на клетките на кожата.

Естествените съставки елиминират опасността от вредното влияние на потенциално опасни вещества. Fresh Fingers може да се прилага в различни стадии на заболяването – както още при първата проява на симптомите, така и при сериозно поражение на кожната повърхност. Спреят няма противопоказания за употреба, освен свръхчувствителност към някой от компонентите.

купувам fresh fingers

Предимства на Fresh Fingers

Купуването онлайн на добър освежаващ дезодорант не е толкова лесно, колкото звучи. За съжаление в момента бързо се увеличава броят на съмнителните сайтове, които предлагат различни продукти за грижа за тялото.

Fresh Fingers

За разлика от много дезодоранти спреят Fresh Fingers не прикрива неприятната миризма, а се бори с причината за нейната поява — нарастването на броя на бактериите и гъбичната инфекция. Това води до подобряване на общото състояние на краката:

 • Остава кожата на краката приятно ухаеща.
 • Кожата престава да се лющи и бели.
 • Възстановяват се повредените кожни участъци.
 • Гъбичната инфекция изчезва завинаги.
 • Кожата на краката става мека и изглежда добре поддържана.
 • Намалява се потенето на краката.
 • Сърбежът изчезва.
 • Лошата миризма се маха.

Като поръчате Fresh Fingers от официалния сайт, получавате качествен продукт на достъпна цена, който е преминал няколко етапа на тестване, и не поемате риска да попаднете на имитация.

Fresh Fingers се предлага под формата на спрей, което прави нанасянето му максимално просто и хигиенично. Продуктът бързо попива и не оставя следи по дрехите.

Начин на прилагане на Fresh Fingers

 • Нанесете препарата върху кожата на стъпалата като обърнете специално внимание на поразените участъци.
 • Изчакайте, докато попие напълно.
 • Обуйте чисти чорапи, изработени от естествени материали, като лен, памук или бамбук.
 • Повтаряйте процедурата два пъти на ден всеки ден.
 • Продължителността на лечението обикновено е 1 месец.

Продължителността на лечението може да варира в зависимост от тежестта на заболяването. В случай на алергична реакция се обърнете към дерматолог възможно най-бързо.

Често стандартните антимикотици са насочени единствено към премахване на инфекцията при обостряне на състоянието. Тези лекарства не могат да се използват за предотвратяване на гъбични инфекции по кожата. Fresh Fingers не само се бори със заболяването, но също така може да се използва за профилактика. Препоръчва се хора, предразположени към гъбични заболявания на кожата, да използват Fresh Fingers като превантивна мярка. С цел профилактика използвайте продукта 1-2 пъти седмично.

свежест и здравето на краката си

Откъде да си купя Fresh Fingers

Можете да поръчате спрея Fresh Fingers от нашия сайт. Кликнете върху линка и попълнете формата за поръчка. Моля, въведете данни за контакт и изчакайте обаждане от оператор. С него ще уточните условията на доставката на адреса ви, цената на поръчката и предлаганите в момента намаления.

Не се колебайте дали да купите Fresh Fingers. Колкото по-скоро започнете лечение, толкова по-бързо ще успеете да се върне към нормалния начин на живот.

Не забравяйте, че гъбичките по краката са изключително заразни. Отлагането или пренебрегването на проблема подлага на риск вашите близки. Зарадвайте краката си. Не отлагайте лечението и поръчайте доказания препарат против гъбички на краката и неприятна миризма Fresh Fingers.

купувам fresh fingers

Спрей за крака Fresh Fingers Чистота. Самочувствие. Комфорт.
3.4 (67.5%) 16 votes

7 Comments

 1. Светлана says

  Поръчах си спрей. Ситуацията с ноктите беше просто ужасна … Мислех, че вече на истина отивам да ми ги извадят и край! Използвах спрей 30-40 дена и към края ноктите и бяха нормални вече! Не можете да си представите колко бях щастлива)

 2. Валери says

  Когато започнах да използвам спрей, дори не предполагах че ефектът ще бъде такътв. Много се радвам че реших всички моиу проблеми с краката и ноктите, и че гъбичките са победени!.

 3. Наталия says

  Поърчах си Fresh Fingers и дойде с куриер два дена по-късно. Направих пълния курс на лечение. Сега даже ми става гадно като се замисля, че съм седяла с тия гадове…

 4. Вероника says

  Използвам спрей вече 2 седмици, или по-скоро днес е 16-тия ден, резултатът е отличен! Опитах много неща преди това, едва не се отрових с тия противогъбични лекарсва, а ноктите така и си седяха гъбичките, но сега просто не мога да с нарадвам. Специално си снимах ноктите преди да заяпочна да използвам спрей. Ето ги сега!

 5. Mihail_00 says

  Също си поръчах. Обещаха да доставят тази седмица (Елена), ами ще чакаме.

 6. Диана says

  Гъбичките ми, с които си живеем, са в много напреднал стадиий, защото преди това все си мислех, че е някаква глупост. Разбрах, че е нещо сериозно, когато заради гъбичките състоянието на разширените ми вени се вл;оши. Лекарите ми предложиха да махнат нокътя, в козметичния сало можели да ги почистят само с лазер за 7-8 сесии, или общо над 500 лв. Заплатата обаче ми е 700… А и разбира се не искат да ми махнат няколко нокътя наведнъж. Изобщо не изглеждаше да има решение. Бях опитала почти всички народни лекове, но нищо не полмогна. Извадих късмет – някой ми каза за спрей и си поръчах. Изобщо не мислех, че ще подейства. Но гъбичките изчезнаха преди 1 ,5 месец! Изцяло! Изобщо не можех да повярвам, че съм се спасила от това нещо. Огромно благодаря на всички! Извинете ме за дългия коментар, ама има да споделя много!)

 7. Людмила Коцева says

  Тия дето гъбичките им са краката са добре! Имах на ръцете – можете ли са си представите колко гадно!?! Хората се дърпаха от мен, когато видеха ръцете ми, толкова неприятно. Аз ужасно се комплексирах. Но нямаше лек. Сега се мажа с спрей (нека поне минат 2 седмици и ще се похваля и аз с резултати)

Leave A Reply

Your email address will not be published.