Нов живот за вашата кожа с Goji Cream

Купуването на подмладяващ крем не е проблем за модерните жени. Рафтовете на магазините за красота са пълни с различни средства, подходящи за всеки вкус и джоб. Стремежът на жените да останат привлекателни е предопределен от природата. И именно природата предоставя най-добрите средства, които помагат за поддържане на красотата на жените. Годжи бери е истински дар от природата. Хората в Тибет дълги години са използвали плодовете годжи бери за различни лекарства. Те са добили световна известност благодарение на лечебните си свойсaтва. Сега цялата сила на тези плодове е концентрирана в подмладяващия Goji Cream от Hendel’s Garden.

здрава и мека кожа – лесно е!

Да си купите сушени плодове годжи бери е много лесно. Но само свежите плодове имат свойства, като

 • Концентрация на витамин C по-висока, отколкото пресните портокали;
 • Съдържат около 20 аминокиселини;
 • Богати на витамин E;
 • Богати на желязо;
 • Богати на витамини от група B.

За съжаление, е трудно да се поддържат плодовете свежи за дълго време. Goji Cream съдържа екстракт от чист сок на годжи бери, който влияе върху кожата на лицето подобно на ефекта, предоставен от прясно набрани плодове.

Натуралният екстракт от годжи бери, който се съдържа в крема, помага да поддържате кожата си стегната, еластична и предотвратява промените, свързани с възрастта, като:

 • Мимически бръчки;
 • Промени в лицевия контур;
 • Сухота;
 • Пигментация, свързана с възрастта.

купувам goji cream

Кой трябва да използва Goji Cream на Hendel

Goji Cream

Грижата за вашата привлекателност е непрекъснат и усърден процес. Времето не щади никого и когато човек остарява, кожата му започва да избледнява и да губи свежия си външен вид. Обикновено значителните промени във външния вид стават забележими, когато едно лице е над 30. Отрицателното въздействие на околната среда, нездравословното хранене, а също и стресът влияят на външния вид, засилвайки процеса на стареене и правейки вече съществуващите проблеми дори по-сложни.

 • Втвърдяване на роговия слой. Дебелината на базалния слой на кожата намалява, което води до сух вид на кожата, подобен на пергамент;
 • Производството на колаген и еластин намалява и кожата губи своята стегнатост;
 • Мускулите губят тонус, което води до изкривяване на контура на лицето.

След достигане на 40-годишна възраст човек има дълбоки назолабиални гънки, твърда кожа на клепачите, бръчки на шията и двойна брадичка (ако е с наднормено тегло).

Не е необходимо да описваме повече ужасяващите последици от стареенето. Никой не става по-млад с времето. Въпреки това, подходящата за грижа за кожата и спазването на някои правила може да ви помогнат, за да се предотвратят неприятните белези на стареенето. Най-важното, което трябва да направите, е да не действате на сляпо.

Ефектът от употребата на Goji Cream. Отзиви на клиентите

Опитът на други хора може да ви помогне да решите дали това лекарство ще бъде ефективно за решаване на проблема ви.

Соня, 49

Наскоро станах баба, но това не означава, че може да се отпусна и да спра да се грижа за себе си. Добавих Goji Cream към чантата си с козметика преди много време и оттогава го използвам като дневен крем. Той кара кожата ми буквално да цъфти, като намалява бръчките и подобрява тена. Единственият недостатък е цената. Може да купите много продукти за красота за тези пари, но е малко вероятно те да имат ефект. Затова съм готова да платя за качество.

Виолина, 35

Никога не съм била погълната от външния си вид, но възрастта е фактор, който не може да бъде пренебрегван. Поглеждайки се в огледалото сутрин, започнах да забелязвам нововъзникващи гънки в близост до носа си. Това ме накара да се паникьосам. Осъзнах, че не мога да се примиря с тях. Опитах да направя подмладяващи маски, използвайки алтернативна медицина, но повечето от тях или отнемаха много време за приготвянето им, или бяха прекалено гадни. “Да страдам за красотата” беше голямо предизвикателство за мен. Една моя приятелка ми каза за подмладяващия Goji Cream от Hendel’s Garden. Той наистина ме спаси. В рамките на един месец от използването на крема кожата ми си върна своята гладкост. Вече нямам бръчки на лицето!

купувам goji cream

Райна, 53

В продължение на много години работих дълги часов, изложена на слънце. Първите бръчки се появиха, когато бях едва на 25, но не ми пукаше. Наскоро обаче забелязах, че контурите на лицето ми започват да се обезформя. Дъщеря ми ми подари Goji Cream, пожелавайки ми да си върна красотата. И пожеланието ѝ се сбъдна! Кремът ми помогна сама да си стегна кожата, без пластични операции.

Как да използваме Goji Cream?

Ако купите този козметичен продукт, трябва да прочетете указанията за употреба и да се опитате да го следвате. Освен това има някои препоръки за употребата на този крем, които са общи за всички кремове за лице.

 1. Не използвайте крем за лице поне 30 минути, преди да напуснете дома си;
 2. Направете си тест за алергия;
 3. Изберете продукт според типа кожа. Тя може да е суха, мазна и смесена;
 4. Нанасяйте крема за лице върху кожата, която е чиста и без грим.

Goji cream трябва да се нанася веднъж на ден, в удобно за вас време. Може да използвате крема като основа за грим или като нощен крем

преди и след

Указания за употреба на Goji Cream

 1. Премахнете цялата козметика и мръсотия от лицето си. Използвайте качествени продукти за премахване на грим. Може да се използва и освежаващ тоник;
 2. Goji Cream трябва да се нанася на лицето с нежни кръгообразни движения и да се разнесе по масажните линии;
 3. Кремът е активен 24 часа, след като е нанесен. Повторете процедурата на следващия ден.

Видим ефект може да се наблюдава приблизително след две седмици редовна употреба.

Внимание! За да си купите автентични продукти на Hendel’s Garden, купувайте крема само от официалния сайт.

Цената на Goji Cream няма да навреди и на бюджета ви, превръщайки този крем в дясната ви ръка в битката за младост и красота.

купувам goji cream

Нов живот за вашата кожа с Goji Cream
3.5 (70%) 4 votes

Leave A Reply

Your email address will not be published.