Крем Bust Cream: Дишайте с пълни и красиви гърди

красиви гърди без операция

Красивият и стегнат бюст едва ли би оставил някой безразличен. За жените това е източник на гордост и увереност в собствената им привлекателност. За да представи тази вълнуваща част от тялото по най-красивия начин, нежният пол от векове прилага различни похвати. Под най-разнообразни разбирайте всякакви: от безобидно бельо с подплънки, до инжектиране на течен парафин подкожно. Подобни експерименти с външния вид често стрували скъпо на младите дами, които плащали за тях с ампутация на гърдите, ужасяващи белези или дори с живота си.

С течение на времето се измислени много начини и препоръки за това как зоната на деколтето да стане по-привлекателна. По правило, има два проблема: размерът и формата на гърдите. За щастие, и в двата случая можете да си помогнете благодарение на новия крем за увеличаване и корекция на формата на гърдите – крема Bust Cream.

Кремът е разработен на базата на естествени съставки, които влияят на проблемна област, и помага в следните случаи:

 • Гърдите губят своята стегнатост.
 • Не харесвате формата на гърдите си.
 • Деколтето е загубило свежия си вид.
 • Признаци на стареене.
 • Искате да уголемите гърдите с 1-2 размера.

купувам bust cream

Ефектът на Bust Cream. Мнения на клиенти.

Не се отказвайте от възможността да сбъднете мечтата си за разкошен бюст. Можете да се включите в редиците на щастливите жени, които са променили живота си, използвайки Bust Cream.

Bust Cream се появи сравнително скоро, но вече получава признание от много жени, които лично са изпитали ефекта му върху себе си. Опитът на други потребители ще ви помогне да решите дали този продукт може да се справи и с вашия проблем.

Елена:

“След раждането бюстът ми пострада катастрофално. Това, което преди беше чашка В, после се превърна за известно време в С и след като спрях да кърмя, просто изчезна и придоби формата печена чушка. Толкова ми беше неприятно и тъжно. Операцията е скъпа, а в същото време да крия гърдите си от мъжа ми е просто нереално… Изобщо мисля, че бях стигнала до някаква задънена улица. Но веднъж у нас на гости пристигна на гости леля ми. Тя е вече над 40. Но когато се събличаше, бях смяна от гърдите й – стегнати, красиви. И то при все, че има две деца! Тя разбра моята болка и ми показа крема за корекция на бюста Bust cream, който тя ползва от няколко месеца. Веднага поръчах и за мен и скоро можех лично да оценя ефекта от този крем. Бюстът ми стана забележимо по-красив, имаше и по-приятна форма. Най-важното е, че един крем успя да зарадва едновременно двама души: мъжа ми и мен. “

 

Екатерина:

“Още като млада вече бях свикнала да нося бельо с повдигащ ефект подплънки и не мислех, че ще трябва да продължавам по същия начин и като възрастна. Много се надявах, че гърдите ми ще се уголемят след като стана майка. Да, ама не – чудото не се случи. Убеждавах мъжа ми, че единственият вариант е пластична операция. Той не беше против, но постави едно условие — първо да опитам нещо друго. Бях чувала за такива кремове, но считах, че са неефективни. Обаче прочетох коментарите на други тук и там и избрах Bust cream. Употребата е много приятна, а ефектът никак не се забави. След един месец използване размерът на гърдите ми нарасна. Много се радвам, че опитах.”

Доказан състав на Bust cream

Никога не бива за забравяте своето здраве. И винаги трябва да обръщате специално внимание на състава на козметичните продукти, които купувате. Кремът за увеличаване на бюста Bust cream не съдържа никакви вредни съставки, която могат да навредят на вашето здраве.

Bust cream

Кремът съдържа:

 • Какаово маслоима силен противораков ефект, подпомага растежа на гърдите;
 • Масло от сладък бадем – подхранва и защитава кожата;
 • Масло от гроздови семки – подобрява еластичността на кожата, премахва и предотвратява появата на стрии.
 • Витамин Епомага за възстановяването на увредените тъкани. Намалява стриите и белезите.

Инструкции за употреба на Bust cream

 • Почистете кожата на гърдите.
 • Нанесете крема върху цялата повърхност на гърдата.
 • Намажете двете гърди с масажни движения и масажирайте в продължение на 10 минути до пълно попиване.
 • При масажа започнете отгоре и продължете надолу.
 • Повтаряйте процедурата всяка сутрин и вечер. Целият курс трае 21-30 дни

Видим ефект се наблюдава след 7 дни непрекъсната употреба

Предимствата на Bust cream пред операцията:

 • Липсата на противопоказания
 • Единствените странични ефекти са евентуалната алергична реакция към някоя от съставките на крема
 • Няма нужда от предварителни изследвания
 • Използва се самостоятелно
 • Цената

Променете живота си и оценете лично действието на крема Bust cream. Цената на този продукт го прави достъпен за всички.

купувам bust cream

Крем Bust Cream: Дишайте с пълни и красиви гърди
Rate this post

Leave A Reply

Your email address will not be published.