Биомагнити Zerosmoke за отказване на цигарите

Биомагнитите Zerosmoke, които потискат желанието за пушене, са единственият продукт, който ви позволява да се откажете от пушенето без да проявявате нечовешка воля.

Методът се основава на терапевтичен масаж на биологично активни точки на ухото. В чужбина той практикува отдавна, но в България – едва от няколко години.

се откажат от пушенето – лесно!

Какво е Zerosmoke?

Zerosmoke представлява комплект от два магнита, които се се поставят на определени точки на ухото. Техниката се състои в акупунктурно въздействие върху точки по ушната мида (аурикулотерапия).

Основател на метода за аурикулотерапия е френският учен-невролог Пол Ножие. Според неговите изследванията формата на ухото е проекцията на разположението на ембриона в матката преди раждането. Всяка точка на ухото, съответно, отговаря на даден вътрешен орган. Ученият е разработил наръчник, където в детайли обяснява съответствието на точките от ушната мида с органите в тялото и предлага нови методики за лечението на повечето хронични болести.

В тогавашния СССР, в Европа и Съединените щати интересът към аурикулотерапията и другите видове рефлексотерапията нараства през 80-те години на ХХ век. Тогава са извършени активни клинични проучвания, които повеждат тази нова научна област към своеобразна революция, като ѝ разкриват фронт за нови открития и я нареждат на достойно място в редиците на официалната медицина.

Описание на метода аурикулотерапия

Според учението на Пол Ножие, може да се въздейства по различен начин върху биоактивните точки на ухото: акупунктура, обгаряне, масаж, електрическа стимулация. Но най-ефективният и най-сигурният метод е насоченото въздействие на магнитно поле.

Zerosmoke

Магнитите Zerosmoke са синтез магнитната терапия и аурикулотерапията. Според клиничните изследвания ефектът на магнити върху точка от ушната мида е също толкова ефективно както и иглотерапията. Но не толкова болезнено.

Според производителите на Zerosmoke има определена част от ушната мида, която отговаря за желанието за пушене. Магнитите Zerosmoke блокират нервните импулси, които предизвикват това желание.

Zerosmoke представлява биомагнит, покрит с жълто или бяло злато. Теглото му е приблизително 24 карата. Златото засилва проводящите свойства на магнитите и предпазва чувствителната кожа на ухото от алергии и възпаления.

Видове магнити Zerosmoke

 • С обикновена позлата – с различни размери.
 • С позлата от бяло злато – с еднакъв размер.
 • С еднакъв размер и с двете позлати.

Магнитите Zerosmoke от трите вида се различават само по външен вид. Ефективността на всички варианти е еднаква.

Как се използват Zerosmoke?

Как да откажете цигарите със Zerosmoke? Просто поставете всеки магнит на ухото, следвайки инструкцията. Единият от вътрешната страна на ухото, другият – от външната. Те ще останат там благодарение на привличащите ги магнитни сили.

Противопоказания

 • Бременност.
 • Кърмене.
 • Пейсмейкър, помпи за непрекъснато подаване на инсулин и други електромедицински устройства.
 • Наличието на зъбни импланти.

Ползите от магнитите Zerosmoke

 • Неинвазивен метод. Кожата и ушната мида не се нараняват.
 • Достъпен. Можете да поръчате онлайн Zerosmoke от официалния сайт на производителя. Ниската цена друга полза и предимство на биомагнитите.
 • 100% липса на желание за пушене. Според отзивите за Zerosmoke, почти 90% от респондентите са отказали цигарите още в първата седмица.
 • Удобна употреба. Биомагнитите не се усещат от тялото, а погледнато отстрани приличат на обикновена обица.
 • Няма ограничения. Процесът на отказване от тютюнопушенето със Zerosmoke не изисква спазване на диета или други ограничения. Биомагнитите са напълно съвместими с лекарства. Можете да запазите обичайния си начин на живот. И най-важното: няма да качвате килограми!
Здрави бели дробове

Как се използват Zerosmoke? Ефективността на Zerosmoke пряко зависи от правилното използване на биомагнитите. Препоръчва се да ги носите по 2-4 часа на ден (в зависимост от стажа вис като пушач). А в най-добрия случай по 1-2 часа сутрин и още толкова вечер.

Поставете по-големия магнит от вътрешната страна на ухото, а по-малкия – отвън. Ако сте левичар, носете магнитите на лявото ухо. Ако сте десняк – на

дясното.

За дългогодишните пушачи: ако в първите дни на носенето на магнитите все още изпитвате желание да запалите, комбинирайте носенето на магнитите Zerosmoke с масаж на биоактивните точки на ухото. Натискайте тези точки и ги масажирайте в продължение на 30-60 секунди.

Ако пушите малко и отскоро, се препоръчва да използвате магнитите в продължение на 6-7 дни. Според отзивите на потребители, ползвали Zerosmoke за отказване от пушенето, за този период никотиновата зависимост ще изчезне напълно. В първите дни можете да пушите, както обикновено. Но след 2-3 дена жаждата за тютюн изчезва.

За да не се върнете към вредния навик, повтаряйте курса на всеки 6 месеца до постигането на пълен никотинова независимост!

При остра никотинова зависимост използвайте Zerosmoke в продължение на 4 седмици. Това е достатъчно дори и за пушачи с 20-30 години опит да откажат цигарите завинаги.

Внимание! Най-важното условие за успех при употребата на биомагнитите Zerosmoke е трайното желание да се откажете от тютюнопушенето. Магнитите потискат нуждата от цигари на физиологично ниво, но не успяват да преборят психологическата зависимост към цигарите. И не забравяйте, че това е само инструмент във ваша помощ. Ключът към успеха е личната мотивация.

Биомагнити Zerosmoke за отказване на цигарите
4 (80%) 1 vote

Leave A Reply

Your email address will not be published.